Wat hebben wij jou te bieden?

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen…

En wat is er plezieriger dan verse bloemen kopen? Ze zelf oogsten!
Op ’t Plukgeluk kan je wekelijks je eigen boeket biobloemen bij elkaar plukken. Je zou van minder gelukkig worden!

Wil jij ook verse, zelfgeplukte biobloemen in huis? Dan is een oogstaandeel of geschenkbon iets voor jou.

In het kort

Het concept is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Je koopt aan het begin van het jaar een oogstaandeel waarmee je in het bloemenseizoen naar believen tot één boeket per week kan komen plukken van 20 stengels + groene vulling. Je komt plukken wanneer je wilt, we hebben geen sluitingsuren. De beste momenten om bloemen te plukken zijn wel in de koelte van de ochtend of de avond. De (h)eerlijke bio bloemen van ‘t Plukgeluk vind je in de Abdijstraat in Heverlee, vlakbij het centrum van Leuven.

Oogstaandeel

Met een oogstaandeel ben je deelnemer in ‘t Plukgeluk en heb je een heel bloemenseizoen verse boeketten in huis met een minimale ecologische voetafdruk. Het seizoen loopt van begin april tot de eerste nachtvorst.

Stuur ons een bericht om te horen of er nog oogstaandelen beschikbaar zijn. Zo niet, zetten we je op de wachtlijst indien je dat wenst. Kijk bij ‘contact’ voor het juiste e-mailadres.

Geschenkbon

Doe jezelf of een ander één of enkele zelf te plukken boeket(ten) cadeau! Dat is dubbel plezier want eerst de beleving van het zelf plukken en dan genieten van mooie bloemen in huis.

Je kiest zelf hoeveel boeketten je op de geschenkbon wil.

Een feestemmer vol bloemen

Heb je iets te vieren en wil je dat opfleuren met onze biobloemen? We plukken met plezier één of meer feestemmer(s) vol bloemen die je zelf kan schikken of we maken je boeketten. Neem contact met ons op om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Een bloemlezing uit het assortiment

voorjaarsbollen en zomerknollen

We starten het jaar met tulpen en narcissen, gaandeweg komen daar nog andere mooie bol- en knolgewassen bij die de zomer opfleuren met hun grote verscheidenheid aan kleuren.

een- en tweejarige bloemen

Het assortiment een- en tweejarige snijbloemen is bijna onuitputtelijk. ‘De gustibus et coloribus non est disputandum’ ofte ‘over kleur en smaak valt niet te discuteren’. Daarom streven we een grote variatie aan soorten na zodat iedereen wat wils kan vinden op ons veld.


ideale boekettenvullers

Stralende bloemen in een bedje van fris groen maken een echt boeket. We zaaien daarvoor enkele specifieke soorten en ook niet te versmaden zijn jonge twijgen uit de hagen rondom het veld…


vaste planten

Nu ‘t Plukgeluk een eigen plekje heeft, kunnen we ook vaste planten zetten. Ze verrijken het assortiment en zijn ideaal om gaatjes op te vullen waar de eenjarigen nog aan ‘t groeien zijn of hun bloei al volbracht hebben. En wie heeft er niet graag eens een uniek geurende roos in het boeket?

de bloemengalerij

… Een vleugje voorjaar

… Zomerweelde

… Najaarsgloed